Следващото поколение на Jaguar XJ ще бъде разработено на изцяло нова високотехнологична

...
Следващото поколение на Jaguar XJ ще бъде
разработено на изцяло нова
високотехнологична
Коментари Харесай

Jaguar XJ става луксозен електромобил

Следващото потомство на Jaguar XJ ще бъде разработено на напълно нова високотехнологична идея, като стандартното задвижване на автомобила ще бъде сменено с напълно електрическо.

Според информация на , новата генерация на модела ще бъде представена в края на тази година, а продажбите на новия първокласен електрически автомобил ще започнат през идната.

От AutoCar разясняват, че решението на Jaguar да направи XJ напълно е било трудно и то освен заради обстоятелството, че търсенето на първокласни седани намалява последните години за сметка на увеличаващата се известност на SUV моделите. От изданието споделят също така, че решението на марката да направи именно XJ напълно електрически следва историческата наклонност за това именно този модел да бъде възможно най-технологично напредналия в цялото портфолио на компанията.

Новото потомство на Jaguar XJ се чака да бъде оборудвано с два електрически мотора и с четири задвижващи колела, а автономността му по всяка възможност ще бъде над 480 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР