“Следващото обявено име на българин по досиета Пандора ще е

...
“Следващото обявено име на българин по досиета Пандора ще е
Коментари Харесай

Хаджигенов: Следващият в досиетата “Пандора“ ще е свързан с ГЕРБ

“Следващото оповестено име на българин по досиета " Пандора " ще е обвързвано директно с ГЕРБ “, предвижда юрист Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! " пред Нова тв,

Той изясни, че партията е управлявала в последното десетилетие, което е причина за крадене.

Първият българин, който се появи в документите по интернационалното журналистическо следствие, бе Делян Пеевски. Анализът и изследването на файловете за България са направени от проверяващия уебсайт Bird.bg Пеевски отхвърля да е направил нещо нелегално и твърди, че е заявил всичко. В декларацията му през 2014 година обаче няма и диря от офшорката, излизаща от документите на Bird.

Хаджигенов к " няма скотщина в последните години, в която да бръкнеш и да не се появи Пеевски ".Според него този път инспекцията на някогашния народен представител ще е по-сериозна, защото институциите, които ще се занимават с нея, се ръководят от нови хора.

В момента Национална агенция за приходите се управлява от Румен Спецов, само че ръководителите на КПКОНПИ и прокуратурата са си напълно същите – Сотир Цацаров и Иван Гешев.

АдвокатътХаджигенов изяснява, че до края на седмицата " Ние идваме " ще вземе решение кого да поддържа на президентските избори.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР