Следващото име в списъка на Джеф Хорн може и да

...
Следващото име в списъка на Джеф Хорн може и да
Коментари Харесай

Треньорът на Хорн: Следва битка с Крауфорд или Пакяо, но първо с Коркоран

Следващото име в листата на Джеф Хорн може и да не е от най-популярните...

Треньорът на Хорн, Глен Ръштън, обаче е безапелационен, че англичанинът Гари Коркоран е идеалната опция на този стадий за спомагателна подготовка за Хорн преди той да пази купата си против някой от топ боксьорите при започване на идната година.

Хорн не описа никакви детайлности към идната си борба, откакто бе запитан за такива по време на церемонията, в която той получи премията "Дон " (кръстена на сър Доналд Брадман). Тази статуетка той получи, защото бе разгласен за спортиста, въодушевил най-вече Австралия след успеха над именития боксьор Мани Пакиао през юли тази година.

Но след завръщането на Хорн от церемонията по връчването на премиите в Мелбърн, треньорът му съобщи, че съвсем несъмнено той ще се изправи против Коркоран на 15-ти декември в Бирзбейн, Австралия.

Ръштън добави, че в случай че Хорн отбрани купата си против малко познатия англичанин, погледът му ще се насочи към Пакиао или индивида, който е считан за най-хубавия боксьор в света, някогашният първенец Терънс Крауфорд, още през март.

Има обаче една въпросителна към възможен реванш с Пакиао, защото 11-кратния международен първенец към този момент един път отхвърли опцията за среща с Хорн заради отговорностите си като сенатор във Филипините.

Крауфорд обаче е освен това от заслужен заместител...

Опустошителният боксьор, непобеден в 32 срещи, се чака да се реалокира в категорията на Хорн, откакто към този момент господства своята (до 63,5 кг.), обединявайки всички колани по-рано тази година, когато победи Джулиус Индонго.

Коркоран (17-1, 7 КО) има много по-скромна визитка, само че Ръштън има вяра, че той е идеалният съперник за затопляне на опциите на Хорн за идната му огромна борба, макар че към момента идващия конкурент не е явен.

"Доста сме покрай оповестяването на тази среща, убеден съм, че ще бъде в Бризбейн в средата на декември. Един съперник е покрай това да бъде организиран, англичанин, само че няма да кажа нищо повече, само че това ще бъде епична борба ", съобщи Ръштън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР