Следващото европейско първенство ще продължи да се казва Евро 2020,

...
Следващото европейско първенство ще продължи да се казва Евро 2020,
Коментари Харесай

Евро 2020 запазва оригиналното си име за догодина

Следващото европейско състезание ще продължи да се споделя Евро 2020, без значение от отлагането му с една година за 2021, потвърдиха от УЕФА, предава БГНЕС.
След среща на Изпълнителния комитет на Европейската футболна централа във видеоконференция, УЕФА съобщи, че запазването на името ще е отзив за сложните времена, през които минава светът през 2020 година. В добавка, и най-важно, УЕФА към този момент е създал големи количества на брандирани артикули преди шампионатът да бъде преместен с година.
„ Този избор е в сходство с отдадеността на УЕФА да направи Евро 2020 резистентен и да не генерира спомагателни количества загуби. Промяна на името на събитието щеше да значи разрушението и репродукцията на сходни предмети “, се споделя в изказване на централата.
В невиждан ход, УЕФА предишния месец разгласи отлагането на Евро 2020 малко откакто футболът в света бе спрян поради световната пандемия. Повече от 110 000 са жертвите на вируса в Европа. Турнирът в този момент ще се организира сред 11 юни и 11 юли идната година. Той ще включва 24 отбора и ще се изиграе в 12 разнообразни града на територията на континента, като полуфиналите и финалът ще са в Лондон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР