Следващото движение на ретроградния Меркурий започва на 17 юни до

...
Следващото движение на ретроградния Меркурий започва на 17 юни до
Коментари Харесай

Алена би тревога: От утре почва новото движение на ретроградния Меркурий

„ Следващото придвижване на ретроградния Меркурий стартира на 17 юни до 12 юли. Тук най-интересното е, че стартира с ретроградната Венера и ретроградния Плутон. Това значи, че до октомври поради Плутон хората, които обичат да приказват и не си мерят думите, ще са лишени от такт, самообладание и уместност към непознатите секрети. Това може да попречи и на доста хора, които се стремят към кариерна позиция да я реализиран ”, разяснява в ефира на БТВ астроложката Алена. По нейни думи 5 планети ще бъдат ретроградни едновременно и това ще има своите негативи.

„ Венера е ретроградна от 13 май до 25 юли. Това значи, че ще има колебливост в възприятията, условие към хората, които към момента се двоумят дали сътрудникът им е верният избор – т. е. хората или ще би трябвало да се научат на доверие във връзката, или да я прекратят. Венера ще помогне да се приказва повече искрено и почтено за изясняване на връзките, уточни тя. Много хора, които имат дълготраен брак или преди малко са почнали брачни връзки, или са сгодени, имат навика да се хвалят със остарели връзки, което наранява брачната половинка. Тези остарели мемоари по никакъв метод не трябва да бъдат споделяни с сътрудниците, тъй като това разрушава връзките “, уточни тя.

„ Ретроградния Юпитер е от 14 май до 13 септември в Козирог. Юпитер разрешава доста, само че не разрешава да се вършат опити хората да се облагодетелстват материално за сметка на някой различен “, изясни Алена. Според нея Юпитер ще бъде доста злопаметен в този интервал, тъй че не правете такива неща, посъветва тя. „ Ретроградният Сатурн е от 11 май до 29 септември във Водолей. В този интервал на хората няма да им е прелестно да се връщат обратно към предишното. Ще гледат единствено в бъдещето. Но това не е най-правилното, тъй като предишното носи доста научени уроци, то би трябвало да бъде съхранено и употребявано с потребните си препоръки “, споделя астроложката.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР