Следващото, 65-о поред издание на конкурса за песен Евровизия 2020

...
Следващото, 65-о поред издание на конкурса за песен Евровизия 2020
Коментари Харесай

Следващият финал на "Евровизия" ще се проведе в Ротердам

Следващото, 65-о подред издание на състезанието за ария " Евровизия 2020 " ще се организира в Ротердам, оповестиха уредниците на състезанието.

Големият край ще се организира на 16 май в залата Rotterdam Ahoy, а първият и вторият полуфинал – надлежно на 12 и 14 май.

Холандия завоюва правото да семейства " Евровизия 2020 " след успеха на младия и до тогава незнаен реализатор Дънкан Лорънс с песента " Arcade ".

За холандската национална телевизия това ще е пето домакинство на състезанието. Предишната победа на страната е през далечната 1975 година, когато състезанието се организира в Стокхолм.

Ротердам стана любимец за спечелването на семейството, откакто Амстердам се отхвърля още в ранния стадий на конкуренцията.

Сред решаващите фактори при избора на хазаин са съществуването на концертна зала с огромна потенциал, както и хотелска база и транспортна инфраструктура, които да поемат натоварването от огромния приток на участници, техните екипи, публицисти и аудитория. Това носи големи доходи на домакините и по тази причина постоянно изборът къде тъкмо да се организира " Евровизия " е оспорван.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР