Следващият съперник на ЦСКА Ботев от Пловдив е кошмар за

...
Следващият съперник на ЦСКА Ботев от Пловдив е кошмар за
Коментари Харесай

Гостуване на Ботев е кошмар за Стойчо Младенов

Следващият противник на ЦСКА Ботев от Пловдив е призрачен сън за треньора на " армейците " Стойчо Младенов, написа " Тема Спорт ".

Именно посещение на Ботев на подготвителната база в Коматево бе последният дуел на Екзекутора на Ливърпул при предходния му престой отпред на ЦСКА.

През пролетта на 2015 година " армейците " още веднъж имаха аудиенция на " жълто-черните " след две следващи издънки (поражения с 0:2 от Локомотив (София) и 0:1 от Берое).

Ботев се нуждаеше от наложителна победа, с цел да влезе в първата шестица на плейофите за сметка на Левски. ЦСКА пък опитваше да спре пропадането, до момента в който към момента имаше илюзорни шансове за купата.

Милен Гамаков и Лъчезар Балтанов донесоха триумфа с 2:0 на Ботев, а Стойчо Младенов не изведе ЦСКА в идващия кръг против Берое.

Освен това опитният ментор няма победа при посещение на " жълто-черните " към този момент в 4 следващи дуела. Той е задължен да промени тази статистика, в случай че желае да стабилизира позициите си на " Армията ".

Един от опитите на Младенов за смяна на образа на ЦСКА ще е рокада в центъра на терена. Очаква се той да остави на пейката и двамата опорни полузащитници, показали се кошмарно против Царско село - Жеферсон и Мухар.

Вместо тях в предмостието на защитата ще си партнират Вион и завърналият се след наказване Юга.
 Пропадна другарски мач на ЦСКА
Пропадна другарски мач на ЦСКА

Повече подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР