Следващият съперник на Лудогорец в Лига Европа Реал Бетис съвсем

...
Следващият съперник на Лудогорец в Лига Европа Реал Бетис съвсем
Коментари Харесай

Съставът Реал Бетис оредя за двубоя с Лудогорец

Следващият противник на Лудогорец в Лига Европа Реал Бетис напълно окапа за гостуването в Разград, което е в четвъртък от 19:45 часа. След като стана ясно, че главният халф Андрес Гуардадо е осъден за срещата, след загубата с 1:2 от Атлетико Мадрид, се разбра, че за дуела в Лига Европа отпадат двама титулярни бранители - бразилецът с италиански паспорт Луиз Фелипе, както и десният защитник Юсуф Сабали, написа " Мач Телеграф ".

Фелипе бе заменен още в 20-ата минута от Виктор Руис, а сенегалецът напусна терена в 76-ата минута, като на неговото място влезе Айтор Руибал. Контузията на първия се оказа по-сериозна, като той няма да може да играе към два месеца.

Треньорът на отбора Мануел Пелегрини съобщи, че въпреки и неговият тим да се е класирал напред в Лига Европа, държи " вердибланкос " да завършат като водачи в групата, тъй като по този начин ще отидат непосредствено на 1/8-финал и ще си спестят два мача, а и ще имат по-лек на хартия противник. За задачата Бетис се нуждае най-малко от точка в Разград.

Опитният чилиец ще пусне против Лудогорец двама от най-класните си футболисти - Серхио Каналес и Набил Фекир. Първият бе осъден против Атлетико (Мадрид), до момента в който френският национал се върна след лекуване на травма.

" Медицинският щаб сподели, че той може да играе най-много 20 минути, мисля, че бяха положителни за него. Сега имаме мачове в четвъртък и неделя, ще приказваме с лекарите, с цел да забележим кой е най-хубавият метод да го използваме, заобикаляйки рецидив на тези мускулни пострадвания, които са комплицирани ", разяснява Мануел Пелегрини.
 Лудогорец се трансформира във фабрика за национали
Лудогорец се трансформира във фабрика за национали

Якуб Пьотровски е следващият сбъднал фантазията си посредством " орлите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР