Следващият съперник на Лудогорец в Лига Европа - испанският Еспаньол,

...
Следващият съперник на Лудогорец в Лига Европа - испанският Еспаньол,
Коментари Харесай

Еспаньол идва осакатен откъм звезди в Разград

Следващият противник на Лудогорец в Лига Европа - испанският Еспаньол, има големи проблеми преди мача в Разград в четвъртък. Каталунците идват без трима от водещите си играчи, които страдат от травми, получени напълно неотдавна.

"Папагалчетата " ще би трябвало да се оправят без значими за тях фигури като Пабло Пиати, Джонатан Кайери и Хави Пуадо. Първите двама от това трио са с много съществени контузии и няма да са на линия даже и за ответния конфликт с "орлите " в Барселона при започване на ноември.

Най-тежко е положението на аржентинеца Пиати. Той е с мускулна контузия, получена на тренировката в събота. След прегледите в понеделник вечерта стана ясно, че ще му се наложи да отсъства шест седмици, което е голям удар за треньорския щаб.

Другуят аржентинец - Кайери, игра в последния мач на Еспаньол в Ла Лига против Виляреал. Той беше заменен с дискомфорт в бедрото, а проучванията демонстрираха, че се касае за контузия от първа степен и тя ще го извади от терените за три седмици.

Най-лека е контузията на Хави Пуадо. Той се контузи в понеделник и не съумя да довърши тренировката. Изследванията демонстрираха, че се касае за малко скъсване на мека тъкан към глезена, което ще наложи отмора от 10 дни, преди да е подготвен да тренира още веднъж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР