Следващият съперник на Лудогорец в Лига Европа - Ференцварош -

...
Следващият съперник на Лудогорец в Лига Европа - Ференцварош -
Коментари Харесай

Токмак донесе победата на следващия съперник на Лудогорец

Следващият противник на Лудогорец в Лига Европа - Ференцварош - реализира сложна победа в шампионата на Унгария. Шампионите се изтезаха доста в гостуването на Залаегерсег, само че въпреки всичко надвиха с 2:1 с късно попадение.

Те сътвориха цялостен поврат, откакто Едувие Икоба беше разкрил за домакините в 44-та минута. Роланд Варга изпусна дузпа в 67-та минута за гранда от Будапеща и по този начин развръзката остана за инфарктните последните минути.

Тогава първо Леандро изравни в 88-та минута, а когато всичко отиваше към тъждество, Токмак Нгуен излезе на сцената и в 93-та минута осъществя попадението, с което хвърли в възторг гостуващата агитка и донесе трите точки на гостите.

След тази развръзка Ференцварош излезе на третата позиция с 12 точки, само че отборът има мач по-малко против Дебрецен. Лидер е МОЛ Види с цялостен актив от 18 точки след шест изиграни кръга. Залаегерсег пък е тъкмо над чертата на изпадащите с 4 точки.

Грандът от Будапеща, който изхвърли Лудогорец още в първия квалификационен кръг на Шампионската лига, ще гостува в Разград на 3 октомври, като тогава "орлите " ще имат опция да си отмъстят за мачовете в Лигата на богатите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР