Следващият съперник на Кубрат Пулев на професионалния ринг - Хюи

...
Следващият съперник на Кубрат Пулев на професионалния ринг - Хюи
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Щом прескоча Пулев, ще бия и Джошуа

Следващият противник на Кубрат Пулев на професионалния кръг - Хюи Фюри, към този момент крои проекти за идващ мач и мечтае негов противник да е носителят на 4 от 5-те шампионски пояса в тежка категория - Антъни Джошуа. Пред английското издание " Дейли Мейл " братовчедът на Тайсън Фюри съобщи, че би направил всичко да се качи на кръга против непобедения си съотечественик и даже е уверен, че може да го победи.

" Умирам да се удрям с Джошуа! Наблюдавал съм го много и знам къде са слабостите и по какъв начин да го уязвя. Мисля, че мога да се възползвам. Щом победя Пулев, идва ред на Джошуа. Потривам ръце за подобен мач ", съобщи Фюри.

Хюи Фюри ще се изправи против Кубрат Пулев на 27 октомври в " Арена Армеец ". Победителят в дуела ще стане главен кандидат за купата на IBF, която е владеене на Джошуа.

Снимка: Lap.bg

24-годишният Фюри има 21 победи на професионалния кръг (11 с нокаут) и 1 загуба по точки от Джоузеф Паркър през 2017 година В изявлението си пред английското издание той даже провокира първенеца за мач на 13 април 2019 - когато Джошуа възнамерява идващото си качване на кръга.

" Доста по-различен съм след загубата от Паркър и ще направя всичко, с цел да стъпя на върха. Чувствам се подготвен и в случай че датата е 13 април, то аз желая да съм негов противник. Не може да ме заобикаля цялостен живот. Ще му кажа единствено, че съм подготвен и пристигам за него! ", закани се Фюри.

Самият Джошуа към този момент разгласи против кого избира да се бие - Дионтей Уайлдър, който има последната купа в тежка категория.
Кубрат Пулев: Няма да се изложа пред българите, пускаме билети по 20 лв. (ВИДЕО) Хюи Фюри може и да е бъдещето, само че преди този момент би трябвало да мине през мен
Фюри бе много по-лаконичен при коментара си за мача с Пулев.

" Няма да приказвам. Ще оставя юмруците ми да приказват. Знам, че съм най-хубавият и мога да победя всеки и когато и да е. Не ме интересуват парите и славата, а единствено купите. Не недооценявам Пулев! Надявам се да покаже най-хубавото, а аз ще имам отговор за всеки негов ход "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР