Следващият съперник на Григор Димитров на Аустрелиън Оупън говори със

...
Следващият съперник на Григор Димитров на Аустрелиън Оупън говори със
Коментари Харесай

Съперникът на Гришо: Ще го бия, поучих се от грешките си

Следващият противник на Григор Димитров на Аустрелиън Оупън приказва със самочувствие за идната на следващия ден заран борба (не преди 5:30 часа). Британецът към този момент загуби от Димитров преди седмици в Австралия - на шампионата в Бризбейн, само че акцентира, че се е поучил от грешките си и има вяра в триумфа.

" Трябва да вярваш в триумфа, с цел да си на четвъртфинал тук. Аз имам вяра във всяка една стъпка, която върша на корта, имам вяра в триумфа и той идва. Няма да има разлика и в мача с Димитров.

Трябва да имам вяра, че ще го победя във вторник и тъкмо това възнамерявам да направя. Играя мач за мач тук и се веселя на всяка една победа. Такъв ще е методът ми и във вторник, когато се срещнем с българина.

Мачът в Бризбейн беше страховит. Аз играх добре, той игра добре. Харесваше ми да съм на корта там, само че несъмнено има неща от този мач, от които мога да се поуча. Направих добре доста неща, само че има още доста, с които можех да се оправя по-добре, уповавам се в този момент да се види резултатът от това ", приключи Едмънд. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР