Следващият понеделник ще се обсъдят оставките на министрите, както и

...
Следващият понеделник ще се обсъдят оставките на министрите, както и
Коментари Харесай

Този път не се скараха: Биков, Зарков, Кръстева и Христов с коментар за политическата обстановка

Следващият понеделник ще се обсъдят оставките на министрите, както и бъдещето на държавното управление. Сега към този момент влизаме във фаза, в която би трябвало да се посочат новите цели. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Тома Биков в утринния блок на Нова телевизия.

"Тези оставки ще станат причина за преформатиране, само че не и на програмата. Нормално е да подкрепим мнението на премиера и да гласуваме "за " оставките ", сподели още той.

"Целият този водевил с оставките стартира да става незанимателен. Управлението наподобява без концепция и изчерпано. Ако се промени един районен министър не се трансформират неприятните практики ", сподели още по тематиката заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков.

"Има едно промъкнато известие, че ще се вършат нови цели, което е самопризнание, за това, че кабинетът се движи на луфт. Политическата рецесия е реалност, а не е извънредност. Това е непрестанно положение. Днес би трябвало доста отговорно да се намерения за променяне на формулата на ръководството ", добави националният представител Велислава Кръстева от Движение за права и свободи.

"Трябва да се поеме политическа отговорност и подаването на оставка е вярното решение. Това няма нищо общо обаче с поемането на фактическата отговорност. Разследването би трябвало да стигне до същинските отговорни ", приключи депутатът от Воля Пламен Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР