Следващият парламент трябва да има голяма коалиция от депутати, които

...
Следващият парламент трябва да има голяма коалиция от депутати, които
Коментари Харесай

Кирил Петков: Песента за Лена Бориславова е продънена простотия, Слави е провален шоумен

Следващият парламент би трябвало да има огромна коалиция от депутати, които са подготвени да приказват, сподели той

Песента за Лена Бориславова е продънена дивотия, която пада под всевъзможни равнища. Българското общество удари пестник на Слави и сподели: „ Ти си провален шоумен “. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков в „ Здравей, България “ по Нова телевизия. 

След като водещият Виктор Николаев посочи, че уредниците на днешния митинг за  въглищните централи имали доста упреци към Политическа партия поради това, че са позволили поемене на нечовешкия ангажимент 40% от въглищните излъчвания да се понижат, което ще докара до банкрути и импорт на ток, някогашният министър председател съобщи, че щял да излезе да приказва с хората. 

„ Когато влязохме в ръководството, имаше проект, който бе показан в Брюксел и той включваше затваряне на въглищните и вложение в газови централи. Ние казахме твърдо „ Не “ и популярност Богу! Представете си в този момент да трябваше да строим такива централи в този миг! Европейската комисия обаче искаше корав ангажимент – затваряне на действителни потенциали. Обявихме, че не може да го поемем. Накрая се съгласиха да няма действително затваряне на централи, а да се понижат излъчванията с 40% “, изясни той.

Според него идващият парламент би трябвало да има огромна коалиция от депутати, които са подготвени да приказват за значимите задания за България. По думите му даже народните представители да имат друго мнение по съществени въпроси, би трябвало да дебатират.  

„ Следващият парламент би трябвало да има огромна отворена коалиция на хора, които споделят „ Ние сме тук не, с цел да пазим личния си водач, не с цел да има корупционни покупко-продажби, а тъй като целите на България са преди всичко ”, съобщи Петков.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР