Следващият модел Sony Xperia наскоро се появи в страниците на

...
Следващият модел Sony Xperia наскоро се появи в страниците на
Коментари Харесай

Sony Xperia 5 Plus и как ще изглежда следващият флагман на компанията

Следващият модел Sony Xperia неотдавна се появи в страниците на Slashleaks под формата на изображения, основани на всички изтекли клюки за модела до момента, и би трябвало да признаем, че телефонът наподобява ужасно.

Моделът ще се споделя Xperia 5 Plus или просто Xperia 1.1, само че името му към този момент не ни вълнува толкоз, колкото дизайнана флагмана на Sony.

В фрагментите виждаме един много моден алуминиев корпус, приключен с изчистен 6.6-инчов OLED екран, който най-вероятно е с пропорции от 21:9.

От Sony са създали максимума, с цел да придадат на телефона съвременно лъчение, като страничните рамки са съвсем незабележими, а горната и долната са напълно минимални.

Присъствието им е целесъобразно от обстоятелството, че в тях са вградени обърнати напред стерео представители на Sony, които надали ще ни разочароват със мощ и качество на звука.

Задната страна на телефона също заслужава изключително внимание.

Там се намират цели четири датчика - основен, широкоъгълен, телефото и Time-of-Flight, като към този момент спецификациите на всеки от тях са под въпросителна.

Третата добра вест за почитателите на марката е завръщането на 3.5-милиметровия жак, откакто Sony бе една от първите компании, които зарязаха дупката за слушалки преди време.

Единствено ни озадачава решението на компанията да остави датчика за пръстов отпечатък на гърба на Xperia, защото малко или доста това към този момент е отживялост при водещите модели на пазара.

Представянето на модела ще се състои по време на МWC 2020 към края на февруари, когато ще научим и с какви нови невидими за окото технологии е зареден флагмана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР