Следващият конгрес на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) ще се

...
Следващият конгрес на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) ще се
Коментари Харесай

Международната федерация по гимнастика премести изборния си конгрес

Следващият конгрес на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) ще се състои през октомври 2021-а година, заяви пресслужбата на организацията. Първаночално този конгрес трябваше да се състои от 23-и до 25-и октомври тази година в турския курорт Анталия.

В дневния ред на конгреса трябваше да се проведат избори за президент, членове на изпълкома и Съвет на организацията. Списъци с претендентите за другите позиции няма да бъдат обявявани до посочването на точната дата за въпросния конгрес.

" Отчитайки неразбираемата обстановка все още, която е провокирана в опазването на здравето поради пандемията от ковид, изпълкомът на ФИГ взе решение да реалокира конгреса с една година, а точно през октомври 2021-а година. Но с цел да бъде ясно всичко, изпълкомът счита, че е редно да се съветва с всички национални федерации по въпроса. При това състояние ФИГ ще организира тези съвещания, а през юли ще вземе и дефинитивно решение за провеждането на изборния конгрес, се споделя в известието на организацията.

Също по този начин управата на международната гимнастика взе решение да реалокира за интервала 27-29 май 2021 година шампионата по спортна аеробика, като остава в Баку. Първоначалната дата беше през май тази година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР