Следващият играч“ е фраза, която чувате често във футбола, но

...
Следващият играч“ е фраза, която чувате често във футбола, но
Коментари Харесай

Травмите при терен принуждават някои по-малко познати имена да заемат важни роли в началото на сезона

„ Следващият състезател “ е фраза, която чувате постоянно във футбола, само че може би е време да я приложите, когато започнете да играете във висшата лига.

Бейзболът в последно време е покрит от травми на звездни питчъри, които принуждават тимовете да вършат проекти за изключителни обстановки, които биха желали да избегнат. Ето няколко топ титуляри, които отпаднаха - и какво се прави, с цел да ги размени.

Герит Коул, Янкис: Ню Йорк имаше в допълнение място в ротацията заради проблемите на Коул с лакътя, а Луис Гил - самичък се върна от интервенция на Томи Джон — завоюва го със мощна пролетна подготовка. Той е позволил три ръна в девет ининга до момента, а неговите 14 страйк аута и седем ходения са добра индикация за какво не съумя да премине през петия ининг в нито един от двата си старта.

Спенсър Страйдър, Braves: Победител в 20 мача предходната година, Strider завърши за сезона след интервенция на лакътя. Алън Уинънс стартира в четвъртък против Ню Йорк Метс и позволи шест извоювани ръна за пет ининга. Най-доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР