Следващият Европейски парламент няма да бъде такъв на разрушението на

...
Следващият Европейски парламент няма да бъде такъв на разрушението на
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Следващият Европейски парламент ще е на ползотворните решения за европейските граждани

Следващият Европейски парламент няма да бъде подобен на разрушението на общността, а на подобен на ползотворните решения за европейските жители. Това сподели за обзорното предаване "Това е България " на Радио "Фокус " претендентът за евродепутат от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев.

Той добави, че анализите на публичните отзиви демонстрират, че голяма част от европейските жители имат вяра в Европейски Съюз, и изрази очакване, че проевропейските партии и групи ще имат болшинство и в идващия европарламент.

"Мястото на България е да взе участие интензивно във образуването на европейските политики и да употребява оптимално европейската взаимност. Милиардите евро, които Европейски Съюз дава на България, с цел да наваксваме нашето закъснение, би трябвало дейно да ги използваме в идващия дълголетен финансов интервал от 2020 – 2027 година Европейски Съюз по никакъв метод не може да го принизяваме и редуцираме единствено до бюджет, средства и стратегии. Той е доста повече – пространство на свободно напредване на жители, артикули, услуги, капитали. Това би трябвало да бъде непокътнато против опитите за протекционизъм, за дърпане на чергата в един или различен бранш, както видяхме с Пакета „ Мобилност ", изясни претендентът за евродепутат.

Андрей Ковачев съобщи, че тематиките, които ще вълнуват идващия Екологичен потенциал, са сигурността, опазването на границите, мощната външна и единна политика, защита и конкурентноспособността, с всичките детайли на гарантирането на работните места и повишението на приходите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР