Следващите смартфони от високия клас на Samsung ще бъдат представени

...
Следващите смартфони от високия клас на Samsung ще бъдат представени
Коментари Харесай

Samsung представя Galaxy Note 20 и Z Fold 2 в началото на август

Следващите смарт телефони от високия клас на Samsung ще бъдат показани на за пръв път напълно виртуалното събитие Galaxy Unpacked, излиза наяве от поканата от компанията. Въпреки че в нея не излиза наяве кои модели ще дебютират, анализаторите на софтуерния свят имат хипотези какво ще забележим от корейския колос при започване на идващия месец.

Едната от опциите е да бъде показан първокласният Galaxy Note 20. По принцип компанията го оповестява пред аудитория точно през август, а в клипа се демонстрира върхът на стилуса S Pen, който идва точно с Galaxy Note. Освен това неговият цвят е меден, какъвто е и цветът на Galaxy Note 20 Ultra, оповестен на страницата на Samsung.
 Samsung регистрира 23% растеж на облагите си, макар слабото търсене на смарт телефони
Samsung регистрира 23% растеж на облагите си, макар слабото търсене на смарт телефони

Компанията компансира с продажбата на чипове

На събитието се чака да дебютира и вторият сгъваем смарт телефон на компанията - Galaxy Z Fold 2, който ще бъде правоприемник на пуснатия на пазара през 2019 година Galaxy Z Fold, сочи отчет на SamMobile, които напомнят, че миналогодишният модел имаше механически проблеми при дебюта си.

Според други анализатори при започване на идващия месец ще забележим и умния часовник Galaxy Watch 3, който се чака да пристигна в две версии - с 1,2 и 1,4-инча екрани, 8GB памет, 1GB RAM памет и операционната система Tizen.

През първата половина на годината продажбите на телефони се намалиха с съвсем 12% по отношение на същия интервал на 2019 година Прогнозата е за цялата година това статукво да се резервира и те да се свият с 11,9%. През първото тримесечие продажбите съответно на Samsung спаднаха с 18,9%.
 Samsung прави още една стъпка от своя проект за $116 милиарда
Samsung прави още една стъпка от своя проект за $116 милиарда

Компанията построява нова леярна с фокус върху основани на 5-нанометрови EUV-технологии
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР