Следващите потенциални участници в The Ultimate Fighter ще трябва да

...
Следващите потенциални участници в The Ultimate Fighter ще трябва да
Коментари Харесай

Новият сезон на The ultimate fighter ще бъде само с непобеждавани бойци

Следващите евентуални участници в The Ultimate Fighter ще би трябвало да дават отговор на едно извънредно ексцентрично изискване – те би трябвало да бъдат непобеждавани в професионалната си кариера.

Кастингът е предопределен за бойци в категории „ перо “, лека и полусредна, като към момента не е ясно коя от тях ще бъде титулярната за сезон двадесет и седем.

Пробите ще се проведат на дванадесети декември в Palace Station Hotel в Лас Вегас. Бойците също по този начин би трябвало да имат най-малко три мача като експерти. Шоуто ще стартира да се снима през януари месец идната година и ще бъде излъчено по американската Fox Sports 1 няколко месеца по-късно.

Участниците ще би трябвало да бъдат на възраст сред 21 и 34 години и по време на изборния развой ще се борят и ще показват играта си в стойка.

В момента се излъчва сезон номер двадесет и шест на предаването, който ще короняса първия първенец в категория „ муха “ при дамите в историята на организацията. Треньори на сезона са последната „ жертва “ на Конър Макгрегър в осмоъгълника – Еди Алварес и непобеждаваният до момента някогашен първенец на World Series of Fighting Джъстин Гейчи.

Първият сезон на The Ultimate Fighter е излъчен през далечната 2005-та година и от този момент форматът е дал началото на кариерите на звезди като Форест Грифин, Рашад Еванс, Майкъл Биспинг, Мат Сера, Ти Джей Дилашоу и Карла Еспарса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР