Следващите няколко месеца ще са изключително вълнуващи за фолкпевицата Емилия.

...
Следващите няколко месеца ще са изключително вълнуващи за фолкпевицата Емилия.
Коментари Харесай

Актуална клюка разтресе шоу средите! Всички обсъждат бременна ли е Емилия

 Следващите няколко месеца ще са извънредно вълнуващи за фолкпевицата Емилия. Гласовитата пайнерка сподели наедряло бременно коремче на последното си присъединяване в столичен клуб. 

По всичко проличава, че Емилия и нейният обичан Жорж Башур ще станат родители след броени месеци. Това разясниха нейни фенове, откакто видяха издутото коремче на последното й присъединяване във Велико Търново.

Слухове за евентуална бременност се носят от много време, само че времето сподели, че няма нищо правилно в тези жълти изказвания. Сега обаче май ще се окаже истината, защото завършеното коремче издава тайната. Един от запалените почитатели на изпълнителката на " Специално за всяка " я контрирал непосредствено с въпроса дали чака бебе, само че тя отказала да разяснява. 

Красивата певицата или пази от поверие щастливата вест, или пък е похапнала повече и е избрала несъответствуващ тоалет, посредством който симулира бременност. Емилия и Башур са щастливи дружно и напълно естествено продължение на тяхната връзка е да създадат собствен правоприемник, който цялостен живот да им припомня за тяхната мощна обич, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР