Следващите избори ще се превърнат в някаква демократична бутафория, на

...
Следващите избори ще се превърнат в някаква демократична бутафория, на
Коментари Харесай

Иво Христов: Ако сега БСП загуби изборите, следващите ще са демократична бутафория

" Следващите избори ще се трансфорат в някаква демократична бутафория, на която просто ще легитимираме назначенците на партията-държава ГЕРБ. "
 Нинова предложила още през декември на Иво Христов да влезе в листата за евровота  Президентът освободи шефа на кабинета си Иво Христов, който влезе в листата на Българска социалистическа партия
Това коментира претендентът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " и някогашен началник на кабинета на предидента - Иво Христов за хипотезата, в която Българска социалистическа партия изгуби европейските избори. В изявление за утринния блок на Българска национална телевизия той добави, че в годините преди 1989 също е имало две партии и публични организации, само че това не значи, че е съществувал либерален избор.

Христов отхвърли да е " топлата връзка " между президентството и централата на алените. По думите му връзките му с президента Румен Радев, а президента дефинира като " ценностна съпротива " на властта.

Христов изясни решението си да се влезе в листата на Българска социалистическа партия, откакто напусна партията преди години, с наличието на два " мастодонта " на политическата сцена - ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

" ГЕРБ се трансформира в партия-държава, с чиято защита се назначават служители, чиновници в общински администрации и на практика се вземат решение всички въпроси в страната. И Българска социалистическа партия, която единствена е в позицията да промени това статукво ", каза той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР