Следващите 40 години ще са може би едни от най-важните,

...
Следващите 40 години ще са може би едни от най-важните,
Коментари Харесай

Най-богатите места в Европа за живеене и работа

Следващите 40 години ще са може би едни от най-важните, пред които Европа в миналото ще се е изправяла.

Промяната на политическия дневен ред и идното овакантяване на Обединеното кралство от Европейски Съюз кара доста икономисти да се чудят по какъв начин другите стопански системи ще се оправят с смяната във финансовия пейзаж, написа Entrepreneur.

През 2010 година, единствено две години след финансовата рецесия, стопанската система на Люксембург стана най-богатата в Европа, като означи фрапантен растеж по отношение на интервала преди рецесията.

Богатството на стопанските системи постоянно се мери с Брутният вътрешен продукт. На доктрина, колкото по-добре действа локалната стопанска система, толкоз повече благоприятни условия (работни места, бизнеси и инвестиции) се основават, което значи, че хората в този момент наблюдават от ден на ден Брутният вътрешен продукт, с цел да дефинират къде се базират най-хубавите места за вложения и работа.

Нов отчет на Grosvenor разкрива по какъв начин съгласно тях Брутният вътрешен продукт на глава от популацията за всеки европейски район ще се трансформира всяка година през идващите 40 година По-долу ще видите къде са най-богатите зони в Европа сега и през идващите 20 и надлежно 40 години.

Най-богатите градове в Европа все още:

Люксембург
Гронинген
Инголщат
Дюселдорф
Братислава
Париж
Хайлброн
Мюнхен
Букурещ
Регенсбург
В момента Люксембург е хазаин на най-процъфтяващата стопанска система, измерена по отношение на Брутният вътрешен продукт на глава от популацията. Столицата със същото име, известна със своя феодален дух, предлага освен атрактивна историческа архитектура, само че и страхотни благоприятни условия за работа.

Ето кои ще са най-богатите градове в Европа до 2040 година:

Люксембург
Гронинген
Букурещ
Инголщат
Париж
Братислава
Дюселдорф
Дъблин
Хайлброн
Витория-Гастейс
До 2060 година изследването демонстрира, че пет града основани в Германия ще бъдат в топ 10 на най-богатите области в Европа, включващи Гьорлиц, Ашафенбург, Дюселдорф, Швайнфурт, Нойбранденбург.

Гледайки кои европейски региони се издигат най-вече, немският град, Нойбранденбург скача със 168 места - най-вече от всеки град, включен в проучването.

Първото място ще заеме румънската столица Букурещ. Със заплати, по-ниски от междинните за Европейски Съюз, тя е привлякла доста аутсорсинг компании.

По-специално техният софтуерен бранш и секторът на услугите означават напредък през последните няколко години.

10-те най-богати европейски градове през 2060 г.:

Букурещ
Люксембург
Гронинген
Париж
Гьорлиц
Ашафенбург
Дъблин
Дюселдорф
Швайнфурт
Нойбранденбург /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР