Следващите 30 секунди ще ги прекарам в мълчание. Това ще

...
Следващите 30 секунди ще ги прекарам в мълчание. Това ще
Коментари Харесай

Манолова мълча 30 секунди в „Референдум“ - недопуснаха Борис Бонев от „Спаси София“

„ Следващите 30 секунди ще ги прекарам в безмълвие. Това ще е моят знак за взаимност към другия цивилен претендент Борис Бонев, който не беше позволен до присъединяване в този формат на " Референдум ". Аз също не мога да вземам участие като цивилен претендент в другия формат на публичната телевизия - " Панорама ".

Това съобщи довечера самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия при започването на дебата. До присъединяване в предаването бяха позволени четирима участници - Манолова, Фандъкова, Джамбазки и Игнатов.

„ Мисля, че никой от тук присъстващите партийни претенденти не би имал срещу Борис Бонев да взе участие. Освен писани правила, има и неписани закони и не е заслужено партийните претенденти да са облагодетелствани за сметка на гражданските “, сподели още Манолова.

„ Смятам, че същинският проблем не е в това къде се намира стадионът, а в това, че ксенофобията и национализмът, откакто влязоха във властта, отидоха и на стадионите. “ „ Влизането на ГДБОП в БФС е деяние след събитията, би следвало да се вземат ограничения в точния момент, а не откакто е станал казусът “, сподели Манолова във връзка расисткия скандал от нощес, зародил след мача на националния стадион. „ Похарчиха се милиони за видеонаблюдение, изключително за българското председателство. 3 000 камери в София не е малко, само че до каква степен са ефикасни и до каква степен служат за разкриването на закононарушения. “ „ Имам учредения да го кажа, откакто два пъти беше нападната шатрата ми - щаб на акцията ни, която е пред НДК. Видеонаблюдението не е помогнало да се разкрият вандалите, нито тези хора, лепящи стикери с моя облик по колите на столичани в разнообразни квартали с лепило, което не може да се маха, с цел да ядоса хората “, сподели още Манолова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР