Следващите 12 месеца ще са всичко друго, но не и

...
Следващите 12 месеца ще са всичко друго, но не и
Коментари Харесай

Фън Шуй експерти: Злокобно проклятие надвисва над Тръмп

Следващите 12 месеца ще са всичко друго, само че не и разходка за здраве за държавните ръководители на планетата, сочат прогнозите на експерти по фън шуй за Годината на кучето съгласно китайския лунен календар, съобщи Франс прес, представена от БГНЕС.

Американският президент Доналд Тръмп, който е роден през 1946 година, т.е. в друга година на кучето, рискува над него да надвисне проклинание, защото неговият знак куче, обвързван с годината на раждането му, може да се изправи против този на 2018 година, считат уважавани експерти по фън шуй. В петък Китай ще означи настъпването на Новата лунна година. 

Фън шуй - антично китайско изкуство за хармонизиране на силата Ци, има огромно въздействие в редица страни в Азия. Жителите им следват правилата му, с цел да решат въпроси, свързани с жителството и работата в офиса, надявайки се да усилят благосъстоянието, възможностите и благосъстоянието си. Базирано е върху антична философия, съгласно която всички събития са разследване от нежния баланс сред пет детайла, които са в основата на всичко във Вселената - метал, дърво, вода, огън и земя. 

Тръмп е роден в Година на огненото куче, до момента в който 2018 е Година на земното куче - два детайла, които не вървят ръка за ръка. Според гадателката Тиери Чоу в Хонконг - някогашната английска колония, станала свободен административен регион на Китай през 1997 година, детайлите са с прекомерно доста огън и земя, а това ще наруши равновесието в ориста на Тръмп. Г-жа Чоу употребява система от 9 летящи звезди от традицията фън шуй, основана върху разположението на съзвездия. Според гадателката ще има ново напрежение сред Съединени американски щати и КНДР, провокирано от 5-ата звезда. Тя предсказва също различия сред Тръмп и Китай по някои търговски и стопански въпроси.

Извън сферата на политиката, госпожа Чоу предвижда сполучливо подписване на брак от принц Хари и актрисата Меган Маркъл през месец май. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР