Следващата война между големите световни държави може да разруши всички

...
Следващата война между големите световни държави може да разруши всички
Коментари Харесай

War On The Rocks: Как да се победи във войната на бъдещето

Следващата война сред огромните международни страни може да унищожи всички съществуващи показа за световна въоръжена рецесия, написа War On The Rocks.

„ Особеностите на епохата на четвъртата промишлена гражданска война допускат, че ние стоим пред световни промени в характера на войната” – се споделя в материала.

Експертите на изданието означават, че превесът на една страна над друга може де се обезпечи от нови фактори, които ще дадат предимство дори на страни, не взели участие преди в световен въоръжен спор. В частност, огромна роля ще играят галактическите и компютърните технологии, изкуственият разсъдък и робототехниката.

Авторите на публикацията сочат, че сходни нововъведения на практика не са прилагани в предходните спорове. Във връзка с това опитът от присъединяване в огромни бойни дейности от предишните години губи значение в съпоставяне в съпоставяне със настоящето високотехнологично оръжие. Освен това, страните, които не са взели участие в световни спорове, имат по-обективен взор върху обстановката, не съкрушен от показа за предишните войни.

Специалистите по образеца на Съединени американски щати демонстрират, че огромните страни изразходват прекалено много сили за поддържане на остаряло въоръжение. По прогнози на специалисти, в по-печелившо състояние ще се окажат страни, които се стремят да влагат извънредно в нови технологии. / БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР