Следващата стъпка в логиката на действията на Украйна за пренаписване

...
Следващата стъпка в логиката на действията на Украйна за пренаписване
Коментари Харесай

Председателят на руската Дума: Киев трябва да се преименува на „Нуланд“

Следващата стъпка в логиката на дейностите на Украйна за пренаписване на историята би трябвало да бъде преименуването на Киев на Нуланд в чест на заместник-държавния секретар на Съединени американски щати Виктория Нуланд. Това мнение изрази в четвъртък ръководителят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин в своя канал в Telegram, разяснявайки известията за желанието да се преименува улица „ Юрий Гагарин “ в Киев в чест на американския астронавт Нийл Армстронг, предава ТАСС .

„ Неонацисткият режим, откакто унищожи историята на своя народ, трансформира Украйна в американска колония. Следващата стъпка за [украинския президент Володимир] Зеленски би трябвало да бъде преименуването на Киев на Нуланд (в чест на заместник-държавния секретар на Съединени американски щати, който раздаваше бисквитки на Майдана) “, съобщи Володин.

Той акцентира, че след държавния прелом в Украйна през февруари 2014 година „ управляващите в Киев поредно пренаписват историята “. „ Училищата и университетите започнаха да изясняват, че няма Велика отечествена война за Украйна – имало е Втора международна война. Замениха 9 май с 8 май “, тъй че да е като на Запад “, оплаква се Володин.

Освен това, напомни той, в Украйна не разрешиха признака на успеха - Георгиевската лента, „ преследвайки тези, които я поставят “. „ Започнаха да се популяризират нацистките организации – ОУН и УПА “, продължава ръководителят на съветската Държавна Дума.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР