Следващата сряда (17 август) от 17:30 до 20:00 на пл.

...
Следващата сряда (17 август) от 17:30 до 20:00 на пл.
Коментари Харесай

Открит фитнес, танци и йога очакват русенци на площад „Свобода“

Следващата сряда (17 август) от 17:30 до 20:00 на пл. „ Свобода “ русенци ще могат да се включат в самобитен летен състезателен празник

На тяхно разположение ще има колело, лежанка и тренажор за гребане. Всеки запалянко ще може да премери сили с другари и родственици и да ревизира дали е във форма.

Тъй като мускулите и силата вървят ръка за ръка с гъвкавостта и изкуството, по време на спортния празник ще има и проява на йога процедура и зумба клас. Участниците ще имат опцията да усетят страстта и изгодите от придвижването във всичките му форми.

Над 52% от българите не спортуват въобще, демонстрира национално изследване от 2019 година на Бенефит системс България, по-известни като MultiSport. Затова и организацията, в партньорство с Община Русе, припомня, че придвижването е здраве и ще раздава награди на всеки, който се престраши да опита някой от спортовете на площада.

„ Надяваме се да се забележим там и празникът да ви въодушеви да продължите да се движите всекидневно “, споделят домакините.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР