Следващата седмица започва подписването на споразуменията за инфраструктурни проекти на

...
Следващата седмица започва подписването на споразуменията за инфраструктурни проекти на
Коментари Харесай

Шишков раздава пари на общините

Следващата седмица стартира подписването на споразуменията за инфраструктурни планове на общините с Министерството на районното развиване и благоустройството. Това разгласи по време на годишната среща на локалните управляващи, която се организира в курорта " Албена " ръководителят на Управителния съвет на Националното съдружие на общините (НСОРБ) и кмет на община Велико Търново Даниел Панов. 

От 679 предпочитани за общините плана за ВиК инфраструктура, улична мрежа и общински пътища на стойност от близо 2 милиарда лв., утвърдени са едвам 237 за малко над 406 милиона лв., съобщи Даниел Панов.

Той прикани да се спре със промените на хора в ръководещите органи и даде за образец ръководителя на " Региони в напредък ", който е бил заменен пет пъти за последната една година:  " Повече по този начин не може. До 2029-а имаме да влагаме чужд досега европейски запас ", сподели Панов.

Той обърна внимание и на обстоятелството, че локалните управляващи не са били включени в подготовката на Плана за възобновяване. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР