Следващата седмица в Лозенец заветното „да“ официално ще каже голямата

...
Следващата седмица в Лозенец заветното „да“ официално ще каже голямата
Коментари Харесай

Дъщерята на Брендо вдига сватба на Лозенец следващата седмица - slava.bg

Следващата седмица в Лозенец заветното „ да “ публично ще каже огромната щерка на Евелин Банев – Брендо - Александра и нейният предстоящ брачен партньор, българин приключил в Лондон. Красивата Алекс ще мине под венчило единствено година откакто се сгоди на остров Миконос.

Брендо ще пропусне събитието, само че имало запис, на който споделя приветствени думи към щастливото младо семейство. Издирваният с алена бюлетина от Интерпол Ивелин Банев има присъди в Италия Румъния и съгласно криминалисти няма да рискува свободата си, даже да заведе детето до олтара.

Само преди седмица Александра разпратила предложения на към стотина близки посетители, които били сюрпризирани, че на тях липсват час, дата и място за празника. От съображения за сигурност те ще им бъдат обявени в допълнение. Така младоженците и фамилиите им се надявали да избегнат неканени посетители. Бъдещият шурей на Брендо най-вече се тормози от известността на гаджето си и даже я помолил да изтрие профила си в обществените мрежи.

Бъдещата булка разчита на лондонски дизайнер за роклята си, а гостите, ще бъдат облечени в бяло и кремаво.Александра сега е в България работи като продуцент в bTV в „ Шоуто на Цитиридис “, като се чака водещият да бъде персонален посетител на тържеството. По-малката щерка на Брендо – Лара се чака до кумува на сватбата дружно със своя обичани Тома, написа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР