Следващата седмица Управителния съвет на БФВолейбол ще решава бъдещето на

...
Следващата седмица Управителния съвет на БФВолейбол ще решава бъдещето на
Коментари Харесай

Огнян Томов: Предлагаме да се запази моментното класиране в Суперлигата

Следващата седмица Управителния съвет на БФВолейбол ще взема решение бъдещето на волейболните шампионати у нас, предвид на оповестеното изключително състояние заради разпространяването на ковид. Бе оповестено, че има три разновидността за довеждане докрай на шампионатите , като те ще бъдат разисквани на идния УС.
 Три разновидността за довеждане докрай на волейболните шампионати у нас

BGvolleyball.com потърси мненията на клубовете в Суперлигата, като дава на читателите техните позиции. Започваме с сегашния първенец Нефтохимик 2010 (Бургас), който е и лидер във краткотрайното класиране на Суперлигата преди прекратяването на шампионатите.
 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 0:3 @@@

Ето какво сподели за BGvolleyball.com президентът на Нефтохимик 2010 Огнян Томов:
„ Обосновавайки се на това, че все още в сезон 2019/2020 в Суперлигата при мъжете са изиграни 90% от срещите в постоянния сезон и според получената заповед на Министъра на спорта Красен Кралев от 13.03.2020, който прекратява провеждането на всевъзможен тип всеобщи мероприятия, и въз основа на ситуацията в България и предстоящото продължение на тази възбрана, то нашето предложение е:
 @@@

1. Запазване на моментното класиране в Суперлигата и оповестяването на първите три тима в класирането за - първенец, вицешампион и бронзов медалист.
2. Съгласно наредбите на CEV и броят на квотите на български тимове за евротурнирите, тези тимове да съставляват България. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР