Следващата седмица стартира ремонтът на пътя Драгичево-Рударци-Кладница. Освен преасфалтиране, успяхме

...
Следващата седмица стартира ремонтът на пътя Драгичево-Рударци-Кладница. Освен преасфалтиране, успяхме
Коментари Харесай

Вяра Церовска: Скоро село Рударци ще има нов водопровод

Следващата седмица започва ремонтът на пътя Драгичево-Рударци-Кладница. Освен преасфалтиране, успяхме да създадем по този начин, че в плана да бъде включена и замяна на водопроводната мрежа, която е остаряла. Новината заяви претендентът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска, която показа пред локалните поданици своята стратегия за ръководство в идващите 4 години.

„ Един от огромни проблеми в Рударци беше неналичието на вода във високите зони. Направихме план и го защитихме и ще доведем вода през бент. „ Студена “ до високите зони. Започването на канализация в Драгичево дава опция в идващите години да проектираме канализация и на село Рударци “, показа още Вяра Церовска. Тя беше безапелационна, че в годините отпред на общината, е работила намерено в разговор с хората, като това ѝ дава сили и убеденост още веднъж да изиска доверието на жителите.

„ През последните 4 години образованието и просветителната база бяха наш приоритет. С голямата поддръжка на кмета Вяра Церовска и нейния екип, спасихме и облагородихме локалното учебно заведение и подобрихме средата, в която учат нашите деца.

Санирахме постройката и подменихме дограмата. Направихме главен ремонт на покрива. Немалко средства и старания бяха вложени и в обновяването на читалището. Направихме главен ремонт на покрива. Подменихме дограмата. Направихме вътрешен ремонт и обновихме библиотеката. Когато бях определен за кмет, в Рударци нямаше детска площадка, през днешния ден имаме цели 4. Успяхме да подменим 200 тела с ново лед осветяване, с което намалихме сметките за електрическа енергия доста. Всяка година изкърпваме и асфалтираме улици. Имаме доста асфалтирани улици, ще продължим да работим в тази посока “, съобщи претендентът за кмет на обитаемото място Богдан Богданов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР