Следващата седмица ще имаме разговори пред камерите между ГЕРБ и

...
Следващата седмица ще имаме разговори пред камерите между ГЕРБ и
Коментари Харесай

Плевнелиев: ГЕРБ и Продължаваме промяната започват да си говорят

Следващата седмица ще имаме диалози пред камерите сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ". Ние няма да присъстваме на тази среща, само че тя ще се състои ", заяви в " Събуди се " по Нова телевизия президентът в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев.

Стана ясно, че Борисов няма да участва на тези среща, защото още не се е стигнало до присъединяване на водачите.

Той разгласи, че контактната група си приказва с всички, като обърна внимание, че преди няколко дни при изпращането на немския дипломат е приказвал час и половина с Кирил Петков, с Асен Василев, Даниел Лорер и Лена Бориславова.

" Вие виждате, че контактната група стартира да реализира и резултати. Най-добронамерено аз благодарих, тъй като декларацията, която с доктор Паси подготвихме, към този момент реализира резултати ", уточни Плевнелиев и посочи, че това се е видяло при гласуването за американските изтребители и за Еврозоната.

" Ние имаме нашите канали за връзка с всички, те ни се доверяват ", сподели още той.

От своя страна Соломон Паси сподели, че декларацията, която са предложили от контактната група, е всеобхватна и се базира на геополитическите ползи на света.

Една от огромните аргументи да се захванем с тази „ задача невъзможна “ е, че за трети път в последните 33 година националният ни живот се дефинира от геополитиката “, сподели от своя страна някогашният външен министър Соломон Паси.

Първите два пъти са били при рухването на Берлинската стена и след атентатите в Съединени американски щати на 11 септември 2001 година

Соломон Паси сподели още, че България би трябвало да постави всички старания да си върне територията към устието на река Камчия, която е „ съветски анклав с размерите на Ватикана “.

„ Това е ахилесовата пета на България, поради която Путин може да реши да нападна нашата страна “, предизвести той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР