Следващата седмица ще бъде обявен теренът за новата детска болница.

...
Следващата седмица ще бъде обявен теренът за новата детска болница.
Коментари Харесай

Обявяват терена за новата детска болница

Следващата седмица ще бъде разгласен теренът за новата детска болница. Това стана ясно след експертна среща сред служебния здравен министър Асен Меджидиев, педиатри и неправителствени организации. Дотогава управлението на единствената сега детска болница СБАЛ по детски заболявания " Иван Митев " -София и други педиатрии би трябвало да създадат актуализация на отчет за структурата на дейностите на бъдещата детска болница.

" За нас съответният терен в никакъв случай не е бил съществена тематика. За нас най-важната тематика е сложна детска грижа. Къде ще бъде тази болница за нас като лекари това в никакъв случай не е било водещото ", сподели след срещата Благомир Здравков, изпълнителен шеф на СБАЛ по детски заболявания " Иван Митев " в София, представен от Българска национална телевизия.

Досега като вероятни бяха обсъждани няколко терена - при лечебните заведения " Св. Анна ", " Лозенец ", Националната профилирана болница за физикална терапия и рехабилитация в ж.к. " Овча купел ", Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по ортопедия " Проф. Бойчо Бойчев " в Горна баня и Специализирана болница за рехабилитация в Банкя. Дали за новата болница ще бъде избран някой от тях или ще има напълно ново предложение следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР