Следващата седмица компанията в Черешката на тортата“ поднася здравословни рецепти

...
Следващата седмица компанията в Черешката на тортата“ поднася здравословни рецепти
Коментари Харесай

Здравословна и безалкохолна седмица в „Черешката на тортата“

Следващата седмица компанията в „ Черешката на тортата “ сервира здравословни предписания и потребни препоръки, гарнирани с доста смешки и състезателен хъс в съревнованието за плакета.

На старта, риска на първия ще носи създателят на рубриката „ На твоя страна “ в „ Здравей, България “ Георги Георгиев . Той влиза в кухнята под наблюдението на своята близка другарка – Маги. Двамата подготвят забавно меню по новинарски с пролетен акцент. То включва две свежи салати, предястие, главно – агнешко с гарнитура от ориз с лапад, и обичания му десерт по рецепта на майка му. Като пръв хазаин, негов зложелател се оказва неналичието на информация за усетите на гостите и алергията на един от участниците към някои от съставките в менюто. Въпреки конфузната обстановка, настроението бързо се разведрява.
 Черешката на тортата NOVA
Във вторник кулинарното съревнование продължава амбициозната Емануела Толева . Тя посреща компанията в дома си, където преди началото на вечерта се вихри с цялостни сили за успеха. Красавицата демонстрира забележителни готварски умения и подготвя разнообразно и богато меню. Само част от блюдата са: зелена студена чорба, ечемик с калмари, месо, увито в прошуто, и запечени зеленчуци за гарнитура. За десерта е заложила на здравословна веганска рецепта. Вечерта е изпълнена с забавни разкази и разкрития, а креативната изненада, която е подготвила, поставя прелестен свършек.
 Черешката на тортата NOVA-->
Третата вечер от седмицата диетологът Енджи Касабие впечатлява гостите със здравословна и трезва вечеря. Грациозната дама готви в кухнята, където се подготвя менюто за пациентите й, под наблюдението на началник Янев, само че посреща компанията в дома си. Супер потребната вечеря се състои от ястия, богати на протеини. Вместо алкохол, Енджи сервира напитка, подпомагаща положителното храносмилане, а изненадата й в началото леко тормози участниците.
 Черешката на тортата NOVA
Следващ в кулинарното предизвикателство се впуска интериорният дизайнер Алекс Ковачев . На помощ за изработката на вечерята се притича половинката му - водещата на Прогнозата на времето на NOVA – Гери Малкоданска, която към този момент е била победител в „ Черешката на тортата “. Двамата също се стремят към плакета и с доста обич подготвят превъзходно меню. Въпреки че предходната вечер Енджи го изпреварва и сервира пица от карфиол, Алекс взема решение да не се отхвърля и да се конкурира с нейната. Дизайнерът пленява гостите със стилния си дом и аранжировка на масата, а в края на вечерта ги подлага на изпит, след който следват и награди.
 Черешката на тортата NOVA
Домакин в петата вечер е актрисата от престъпната комедия „ Господин Х и морето “ Доротея Толева . Тя е фен на готвенето и подготвя доста истинска и забавна вечеря. На трапезата сервира: гуакамоле по рецепта на Джейми Оливър, кюфтенца от сьомга с мус от карфиол, тайландска салата, чорба от кореноплодни. Десертът е тирамису по лична рецепта. Вечерята е съпроводена с доста смях, а подаръците, които Дори е приготвила, са лични.
Кой от участниците ще завоюва амбициозната конкуренция, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР