Следващата седмица казусът с парите на пътните фирми ще бъде

...
Следващата седмица казусът с парите на пътните фирми ще бъде
Коментари Харесай

Пак отложиха решението за плащането на пътните фирми

Следващата седмица въпросът с парите на пътните компании ще бъде решен, увериха ръководещите.

Това ще стане с ново решение на Народното събрание, разгласи депутатът от Българска социалистическа партия и ръководител на транспортната комисия в Народното събрание Борислав Гуцанов.

" Така че да освободим министър Караджов, който вярно си свърши своята работа, той се старае безпределно доста през тези няколко седмици да го реши този проблем, отново споделям – проблем, който въобще не е не е основан от него или от тази коалиция. Ще има решение идната седмица, може да не се притеснявате. И мощно се надявам, че пътищата в действителност ще се строят на рационалните цени, на действителните цени, и ще бъдат осъществявани качествено, а не това, което се случваше през последните 10 години ".

Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната " удостовери думите на премиера Кирил Петков, че проекторешението ще бъде импортирано в деловодството на Народното събрание още през днешния ден.

" Правният парадокс е заплетен от ГЕРБ и " Патриотите " преди две години. В момента се опитваме да го развържем и по тази причина стига до Народното събрание, защото сме парламентарна република. И в действителност Народното събрание би трябвало да откри решение, с цел да не страдат всички български жители. Аз мога да го включа мигновено, във вторник имаме съвещание на комисията и може да излезе отчет на комисията, което значи, че в случай че успеем да осигурим болшинство, идната седмица може да бъде и гласувано ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР