Следващата седмица Белград и Атина ще подпишат договор за премахване

...
Следващата седмица Белград и Атина ще подпишат договор за премахване
Коментари Харесай

Сърбия и Гърция махат роуминга до седмица

Следващата седмица Белград и Атина ще подпишат контракт за унищожаване на роуминга, съобщи министър председателят на Сърбия Ана Бърнабич, която взе участие на икономическия конгрес Делфи.
След срещите си с гръцкото държавно управление тя разясни, че с Гърция е контрактувано съглашение, според което сръбските жители няма да заплащат роуминг при престоя си в Гърция, а ще им се регистрира вътрешен диалог и изпращане на СМС.
 Парадокс в Сърбия - обилие от ваксини и липса на искащи, оферират се даже финансови тласъци Парадокс в Сърбия - обилие от ваксини и липса на искащи, оферират се даже финансови тласъци
Тези дни в Сърбия хората освен вървят по търговски центрове, с цел да се разходят или купуват облекла, само че и да се имунизират против коронави...
Следващата седмица министърът на търговията, туризма и телекомуникациите на Сърбия Татяна Матич ще пътува за Атина, с цел да подпише контракта, който ще влезе в действие незабавно, написа БГНЕС.
„ Като държавно управление направихме всичко, с цел да улесним жителите, които възнамеряват да пътуват за Гърция през лятото ”, акцентира Бърнабич. Тя благодари на гръцкия министър председател Мицотакис, че страната му реши да признае едностранно сръбските цифрови имунизационни документи.
След 14 май, когато Гърция отвори граничния пункт Евзони, всички имунизирани жители на Сърбия ще могат да влязат в страната без никакви проблеми и без нужда да показват документ, потвърждаващ имунизирането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР