Следващата огромна тема в медиите и особено в социалните мрежи

...
Следващата огромна тема в медиите и особено в социалните мрежи
Коментари Харесай

Илиян Василев: Защо БНТ мълча за Евровизия?

" Следващата " голяма " тематика в медиите и изключително в обществените мрежи ще бъде отводът на България - Българска национална телевизия да взе участие в състезанието Евровизия.
И отново няма никаква информация от Българска национална телевизия, те чакат да създадат публично известие, което преведено на български значи единствено едно - чакат до момента в който нещата към този момент са завършили, пиарите намерят комфортните способи за показване на неуместни обстоятелства и ни осведомят за свършения факт.
В естествени общества проблемите се споделят на ранен стадий, с цел да могат да се намерят решения или прояви съпричастност ", написа някогашния посланик и известен в обществените мрежи Илиян Василев.
" Не съм най-големия почитател на Евровизията - доста е надалеч от моите разбирания за добра музика и музикални формати, да не приказваме методът по който се избират спечелилите или дефинират нашите участници.
Но е реалност, че е едно от дребното интернационалните събития, които могат да бъдат употребявани от българските реализатори с цел да бъдат видяни, с цел да натрупат опит и връзки.
Със сигурност ще бележит " финансови " аргументи, само че като виждам Българска национална телевизия влага в разнообразни други планове - не диспутирам кое е по-важно, казусът е че няма разговор със феновете, някакви началници се вършат на началници.
За това и има отделяне на младите от централните медии, което освен това тяхно настоящо положение стартирам да мисля, че е за положително.
Като погледна какъв брой съществени са другите тематики в обществото, тази би трябвало наложително да " потъне ", само че надали ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР