Следващата игра от света на Wolfenstein, Youngblood, вече е златна.

...
Следващата игра от света на Wolfenstein, Youngblood, вече е златна.
Коментари Харесай

Wolfenstein: Youngblood и Cyberpilot са вече златни

Следващата игра от света на Wolfenstein, Youngblood, към този момент е златна. Това значи, че работата по играта е дефинитивно завършила и тя ще излезе на датата, на която към този момент беше оповестено: 26.07.

Wolfenstein: Youngblood ще ви отведат 20 години след края на събитията, разказани в The New Colossus, като фокус на играта ще са двете дъщери-близначки на БиДжей, които сеят ужас и гибел в окупирания от нацистите Париж от 80-те години на предишния век. Играта ще служи като мост сред The New Colossus и към момента неанонсираната последна част от новата трилогия. Youngblood бива разработвана взаимно с Arkane Studios (Prey) и ще предложи предостатъчно доста наличие и странични куестове, сингъл и кооперативен режим, отворен дизайн на равнищата на задачите и висока степен на преиграване, което да задоволи желанието и на най-претенциозните геймъри. Вече бяха оповестени и систематичните условия за PC версията на играта, които може да видите тук. Открити са и предварителните поръчки за Wolfenstein: Youngblood, като закупуването на Deluxe изданието ще ви разреши да играете в кооператив играта с ваш другар, който не си я е закупил.

Заедно с Youngblood, MachineGames оповестиха, че златен статус е придобил и Cyberpilot – играта за виртуална действителност от света на Wolfenstein. Тя е предопределена за платформата на PSVR и ще опише за събитията, предхождащи Youngblood. Със Cyberpilot влизате в ролята на хакер, който работи за френската опозиция и за разлика от доста VR заглавия ще ви разреши да изследвате изцяло свободно света, в който влизате. Играта излиза дружно с Youngblood.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР