Следващата година се подготвя посещение на руския президент Владимир Путин

...
Следващата година се подготвя посещение на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

10 години по-късно – Путин на визита в България

Следващата година се приготвя посещаване на съветския президент Владимир Путин у нас по отношение на отбелязването на 140 години от определяне на нашите дипломатически връзки. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

Пред Народното събрание министър-председателят акцентира, че България поставя старания за развиването на връзките с Русия.

Освен в региона на енергетиката, където тази седмица беше подписан контракт за построяването на тръбопровода „ Балкански поток “ като продължение на „ Турския поток “, има огромен капацитет в областта на фармацията. Според Борисов тук би трябвало да се заложи на българските частни компании, които би трябвало да бъдат насърчени да развиват връзките си със своите съветски сътрудници.

Свидетелство за положителните връзки сред София и Москва е фактът, че шпионският скандал, който избухна на 9 септември с ареста на ръководителя на придвижване „ Русофили “, не е измежду тематиките в двустранни разговор, акцентира министър председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР