Следващата част от франчайза Star Wars е почти тук, тъй

...
Следващата част от франчайза Star Wars е почти тук, тъй
Коментари Харесай

Когато Star Wars: The Bad Batch сезон 3 излезе на Disney+

Следващата част от франчайза Star Wars е съвсем тук, защото The Bad Batch се завръща за трети и финален сезон. Хитовият анимационен сериал на Lucasfilm се завръща в Disney+ по-късно този месец, като неговата група от клонинги към момента се бори с трагична загуба и ще се изправи против злодеи, както нови, по този начин и познати.

Приветстваният от рецензията анимационен сериал служи като продължение и спин-оф от наградената с Еми поредност Войните на клонираните. Разположен в далечна, далечна вселена, The Bad Batch следва Clone Force 99, първокласен отряд клонирани бойци, чиито генетични разновидности им разрешиха да устоят на осъществяването на Заповед 66, когато джедаите бяха убити до съвсем цялостно изгубване.

В новия сезон екипажът на Batch ще изпита своите граници в борбата да се събере още веднъж с Омега – в този момент пандизчия на Империята – до момента в който тя се изправя пред лични провокации в отдалечена имперска научна лаборатория. Тъй като групата е разрушена и изправена пред закани от всички по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР