Следваме най-добрите практики, в някои случаи дори ги създаваме“. Така

...
Следваме най-добрите практики, в някои случаи дори ги създаваме“. Така
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: По-голямата част от българските туристи вече са прибрани

„ Следваме най-хубавите практики, в някои случаи даже ги сътворяваме “. Така вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева разяснява в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия ограниченията на държавното управление за справяне с рецесията.
" Всяка страна има разнообразни схеми. Сравнено с нашия Брутният вътрешен продукт е много съотносимо с това на други страни. Не мисля, че изоставаме, схемата 60/40 България и Германия я стартираха ", сподели още тя. " 22 от страните в Европейски Съюз са оповестили изключително състояние. Имаме редица ограничения, които сме взели за отбрана на здравето на хората и редица стопански ограничения. Добре е дружно всички 27 страни да излезем с обща декларация ", сподели още Захариева.
„ Много българи има в чужбина още. Постоянно се появяват нови хора. В съпоставяне с първия съвет преди 10 дни координацията е доста по-добра, изключително за туристите в трети страни. По-голямата част от туристите към този момент са прибрани. С общи старания постигнахме и в Индия и В Мароко. Има проблеми в Южна Америка. Когато имаше комерсиални полети прибрахме огромна част от туристите. Има към момента хора, по-малко са в трети страни. Когато се приберат в България, ще бъдат сложени под доста строга карантина ", сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР