Следствие на констатирани нередности при съхранение на боеприпаси в дружеството

...
Следствие на констатирани нередности при съхранение на боеприпаси в дружеството
Коментари Харесай

Шикалкавенето на министър Караниколов няма край: Връщаме лиценза на ”Емко” ако... решим

Следствие на установени нередности при предпазване на муниции в сдружението от способените за това органи, лицензът за импорт и експорт на компания ”Емко ” бе спрян за период от 6 месеца или до отстраняването им, оповестиха от Министерството на стопанската система във връзка следващия митинг на служащите. Това се знае от много време, само че Емил Караниколов очевидно счита,че хората извън министерството му са идиоти и не помнят какви ги надроби с оповестената " национализация ", с криенето зад Министерство на вътрешните работи, единствено и единствено да резервира ползите на своя гуру Делян Пеевски.

Сега ни осведоми, че на 6 октомври ще има Междуведомствен съвет и двамата с Красимир Каракачанов ще решат-връщат или не лиценза на частната компания. Условието-нередностите да са отстранени. Нередности, които единствено той видя, поръча и бяха открити от съответните служби.

Проверката по това от дълго време завърши, Министерство на вътрешните работи написа пет дни отчет за резултатите. Ще го показа на 4 октомври, още два дни министрите ще се мотаят, преди да се съберат и да решат за лиценза-на 6 октомври. Като че ли не е задоволително да се вземе решение незабавно, на автограф и компанията още веднъж да проработи обикновено. Но шикалкавенето и чакането нещо да се случи ще продължат-до 6 октомври.

Вариантите за решение са два-връщат лиценза, откакто значим търг за доставка на оръжейна продукция в Индия към този момент е минал или не го връщат, тъй като концепцията на Караниколов за " национализация " остава настояща.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР