Следствено дело е образувано във връзка с пътен инцидент в

...
Следствено дело е образувано във връзка с пътен инцидент в
Коментари Харесай

Пиян полицай катастрофира край Кюстендил

Следствено дело е формирано по отношение на пътен случай в Кюстендилско. Единият от участвалите в злополуката водачи е полицейски чиновник. Той е бил арестуван до 24 часа, откакто е открито, че кара след приложимост на алкохол. В момента служителят на реда не е бил на работа

Сигнал за пътнотранспортното произшествие е постъпил в полицията след 16.00 часа на 10 октомври. То е станало в региона на село Горна Гращица. Незабавно към мястото на случая бил пратен екип на бранш " Пътна полиция " към ОДМВР-Кюстендил. По първични данни са аварирали два леки автомобила - " Опел ", каран от 71-годишен мъж, и " Шкода ", зад кормилото на която бил 49-годишният служител на реда. При произшествието няма потърпевши хора , оповестиха от ОДМВР-Кюстендил.

Пътните служители на реда тествали двамата водачи за приложимост на алкохол и опиати. Пробата на полицейския чиновник отчела над 1,2 промила алкохол. Мъжът, който е чиновник полицията в Бобов дол, е карал отвън работното си време. Той е бил арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа.

В обслужването на произшествието е взел участие и дежурен следовател. По случая е формирано следствено дело. Спрямо него ще бъдат подхванати и плануваните в закона дисциплинарни дейности .
 Дрогиран служител на реда се блъсна в патрулка пред столично РПУ
Дрогиран служител на реда се блъсна в патрулка пред столично РПУ

По случая е формирано дисциплинарно производство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР