Следственият комитет на Русия (СКР) , че разследва атаката с

...
Следственият комитет на Русия (СКР) , че разследва атаката с
Коментари Харесай

Русия разследва като "тероризъм" атаката с дронове в Москва

Следственият комитет на Русия (СКР), че проверява офанзивата с дронове, при която, като " терористичен акт ".

Образувано е произвеждане по тази точка по предписание на ръководителя на СКР, а в следствието ще вземат участие " следователи и криминалисти ".

" Терористичен акт " към този момент назова станалото и министерството на защитата, съгласно което в офанзивата са взели участие осем дрона. В съветски издания се появиха изказвания, че в действителност са доста повече и са свалени от противовъздушната защита.

По-рано основаното в чужбина електронно издание " Медуза " се на двама близки до Кремъл източници, съгласно които офанзивата на 30 май е " предсказуема " след тази против Кремъл на 3 май, а резултатът е по-скоро психически. " Много ще зависи от реакцията на висшето управление. Щетите обаче към този момент не са ужасни ", споделя един от тях.

(нещо, за което се появи подозрение в провоенни канали, въпреки " Рыбарь " да написа, че дроновете са изстреляни от украинска територия). Съветникът на началника на президентската администрация Михайло Подоляк, че Киев няма " директно отношение " към станалото.

Знаете, че навлизаме в ерата на изкуствения разсъдък. Може би не всички дронове са подготвени да нападат Украйна и желаят да се върнат при основателя и по съответния метод да му зададат въпроси: " А за какво ни отправяте против децата на Украйна? По Киев? " и така нататък
Михайло Подоляк,
консултант на началника на кабинета на президента на Украйна

По думите на Подоляк са доста по-важни съветските офанзиви с дронове по украинската територия и изключително на Киев.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР