Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи или за

...
Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи или за
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 20 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Следобеда се подгответе за голям брой диалози и срещи или за едно прелестно сърфиране по мрежата.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не закъснявайте за работа, тъй като до обяд ще се решат вълнуващите ви въпроси. Следобед може да мислите и за персоналното си време. Ако пък сте се създали, добре е да се осведомите за новостите във вашата сфера на активност.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ако ви е допустимо идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е погрешно и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви усъвършенства настроението, а може и да има друга причина, само че следобяд ще сте към този момент в цялостния си искра – подготвени за празнуване, без значение на какво.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Сложен ден, изключително за хора с фина конфигурация като вас. Съвсем елементарно могат да ви извадят отвън равновесие най-безобидни думи или дейности. Защитната реакция, която употребявате в такива случаи не е доста приятна за близките (ако към момента не сте разбрали).

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Денят би могъл да протече умерено и хармонично, в случай че не се впускате в разногласия, изключително с сътрудниците си. Бъдете по-грижливи към машините, с които работите, през днешния ден мощно се въздействат от настроението ви.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Идеален ден да докажете какъв брой добър експерт сте. Добрата вест е, че може би ще го виждат и от по-високо място, тъй че през днешния ден си бъдете на работното място и се старайте.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Денят може да стане много комплициран, в случай че имате взимане предоставяне с авторитетни лица или държавни организации. Ще се опитат да ви научат на самообладание, а също така ще ви отворят и много работа. Пазете се да не настинете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)След нормалните задачки ще ви се желае да се позабавлявате и да ви обръщат внимание и други хора, с изключение на нормалните. Все отново бъдете по-сдържани и не давайте мотиви за приказки, в случай че това не е нарочната ви цел.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)До обяд ще имате да уреждате ужасно доста неща и тъкмо тогава всички ще желаят да приказват с вас. Следобеда е много по-спокоен, даже ще се чудите къде са се изпарили всички неотложни задания и диалози. Насладете се на една релаксираща вечер вкъщи в сладки приказки и домакински уют.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Преди обяд ще има сериозна потребност от вас на работното ви място, основно поради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, само че гледайте измежду тях да не е яденето, през днешния ден можете да качите някой-друг грам.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)До обяд би трябвало да приключите с кореспонденцията, че по-късно няма да имате опция да го извършите. След обяд може да ви нагърбят с нови задания и това ще помрачи настроението, само че няма по какъв начин – ще се справяте.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР