Следобед ще ме чуете. На мен ми е много важно

...
Следобед ще ме чуете. На мен ми е много важно
Коментари Харесай

Първа реакция от Габриел: Следобед ще ме чуете, винаги съм усмихната

Следобед ще ме чуете. На мен ми е доста значимо в Изпълнителната комисия да знаят моето мнение и моето виждане и това считам да направя през днешния ден ". Това съобщи пред публицисти, представена от Българска телеграфна агенция, претендентът на ГЕРБ за ротгационен министър председател в държавното управление на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) и ГЕРБ-СДС Мария Габриел. Тя взе участие в отбелязването на Деня на Африка в София.

 Пълният запис, който Радостин Василев твърди, че е направил от съвещанието на Пълният запис, който Радостин Василев твърди, че е направил от съвещанието на " Продължаваме промяната "

Габриел отхвърли да разяснява изнесения запис, в който се загатва и нейното име. Записът от колекция на управлението на " Продължаваме промяната " беше публикуван през вчерашния ден от Радостин Василев, напуснал през вчерашния ден парламентарната група.

Винаги съм усмихната и не трябва да се бъркат страстите с твърдостта, принципността, прозрачността и правилата, които се съблюдават изначало до дъно, отговори Габриел на въпрос дали е ядосана на чуващото се в записите, в които се интрепртетира нейното прочувствено положение и се разясняват членове на нейното семейство.

Днес, с цел да разиска новосъздадената обстановка. Вчера водачът Борисов съобщи, че записите няма да попречат на съставянето на държавно управление с " Продължаваме промяната - Демократична България ", само че съгласно негови съпартийци е належащо преосмисляне на формулата и повече експертност в бъдещия кабинет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР