Следобед облачността ще се увеличава, но до края на деня

...
Следобед облачността ще се увеличава, но до края на деня
Коментари Харесай

Застудяване и валежи тази нощ

Следобед облачността ще се усилва, само че до края на деня ще остане без превалявания. Максималните температури ще са сред 10 и 15 градуса, в София- към 11 градуса.

В планините следобяд ще е облачно. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7 градуса, на 2000 метра – към 1 градус.

Тази нощ от запад на изток ще превали дъжд, в планините- сняг. Ще стартира и захлаждане. С сдържан и мощен северозападен вятър ще нахлува леден въздух.

Утре ще е много прохладно. В 21 области на страната е в действие жълт сигнален код за пориви напразно до 80-90 км/ч. Преди обяд ще превалява дъжд в централните и източните региони на страната, следобяд преваляванията ще спрат. Максималните температури ще са сред 4 и 9 градуса, в София- 3 градуса.

В нощта против сряда в западната половина от страната вятърът ще отслабне, на изток ще е сдържан до мощен от североизток. Застудяването ще продължи. Ще има валежи от сняг в планинските региони и в Северна България. В четвъртък и петък в Източна България ще остане прохладно. Възможно е да превали слаб дъжд и сняг в последния работен ден от седмицата. През почивните дни облачността ще намалее и температурите ще се покачат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР