Следим зорко профила на Дуейн Джонсън в Instagram, защото той

Следим зорко профила на Дуейн Джонсън в Instagram, защото той ...

Как една снимка разгневи феновете на Дуейн Джонсън.


Следим зорко профила на Дуейн Джонсън в Instagram, защото той е един от хора, които ни мотивират всеки ден. Оттам знаем, че Скалата би направил всичко за дъщерите си и че те винаги ще имат неговата подкрепа.
Дуейн Джонсън, рожденият му ден и как го прекара
Как Дуейн Джонсън прекара рождения си ден

За Скалата няма почивен ден

Тези дни актьорът качи поредната снимка, с която иска да ни покаже как учи дъщеричката си Жасмин да плува. Гордият татко беше влязъл в басейн, а дъщеря му се готвеше да скочи във водата при него. Под снимката Скалата написа, че Жасмин всъщност много се страхува, ето защо той е винаги неотлъчно до нея.

Последва и шега, че ѝ дава съвети да не излиза от басейна, когато трябва да отиде до тоалетната по малка нужда, а да си свърши работата във водата. Съпругата му Лорън Хашиян обаче не им позволява такива своеволия.
Дуейн Джонсън, Mana и какви текили готви Скалата
Какво ще ни сипва Скалата

Вече намирисва какво ни готви Дуейн Джонсън

Наистина умилителна картина, която обаче вече не може да бъде видяна, защото Джонсън я премахна от профила си. Причината е, че много хора изказаха възмущението си от от това, че на снимката 3-годишната му дъщеря не носи бански, а е гола.

Според повечето хора, в това няма нищо лошо, защото повечето деца на тази възраст не носят бански, когато са на басейн, дори на море. Но нередното според коментиралите е, че Скалата качва подобна снимка в социалните мрежи.
Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин и как Скалата отнесе няколко шамара
Кой шамароса Скалата

Ние не бихме посмяли да му посегнем, но това не важи за...

Това далеч не е първият път, в който Джонсън отнася критики заради снимките си в Instagram. В края на миналата година той сподели снимка, на която е седнал върху алигатор и е хванал устата му с двете си ръце.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Окт 19, 2018 в 1:42 PDT

Тогава също се намериха хора, които сметнаха това за жестокост спрямо животното. Някои дори го посъветваха да се изправи срещу алигатора в естествената му среда, за да видим дали тогава ще успее да седне върху него. Това обаче не повлия много на актьора, защото снимката е налична и до днес в профила му.
Дуейн Джонсън, Дейв Риензи, "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и през какво е минал актьорът за снимките на филма
Дуейн Джонсън и усилията за нечовешката му форма

Ето и кой стои зад нея

Когато става дума за дъщеря му обаче, Скалата взима нещата много по-сериозно. Все още не е дал коментар по случая, но най-вероятно е разбрал, че хората са прави да го критикуват.

Източник: lifestyle.bg