Следим зорко профила на Дуейн Джонсън в Instagram, защото той

...
Следим зорко профила на Дуейн Джонсън в Instagram, защото той
Коментари Харесай

Как една снимка разгневи феновете на Дуейн Джонсън

Следим зорко профила на Дуейн Джонсън в Instagram, тъй като той е един от хора, които ни стимулират всеки ден. Оттам знаем, че Скалата би направил всичко за дъщерите си и че те постоянно ще имат неговата поддръжка.
 Дуейн Джонсън, рожденият му ден и по какъв начин го прекара
Как Дуейн Джонсън прекара рождения си ден

За Скалата няма почивен ден

Тези дни артистът качи следващата фотография, с която желае да ни покаже по какъв начин учи дъщеричката си Жасмин да плува. Гордият баща беше влезнал в басейн, а щерка му се готвеше да скочи във водата при него. Под фотографията Скалата написа, че Жасмин в действителност доста се опасява, ето за какво той е постоянно неразделно до нея.

Последва и смешка, че ѝ дава препоръки да не излиза от басейна, когато би трябвало да отиде до тоалетната по дребна потребност, а да си свърши работата във водата. Съпругата му Лорън Хашиян обаче не им разрешава такива произволи.
 Дуейн Джонсън, Mana и какви текили готви Скалата
Какво ще ни сипва Скалата

Вече намирисва какво ни готви Дуейн Джонсън

Наистина умилителна картина, която обаче към този момент не може да бъде забелязана, тъй като Джонсън я отстрани от профила си. Причината е, че доста хора изрекоха възмущението си от от това, че на фотографията 3-годишната му щерка не носи бански, а е гола.

Според множеството хора, в това няма нищо неприятно, тъй като множеството деца на тази възраст не носят бански, когато са на басейн, даже на море. Но неправилното съгласно коментиралите е, че Скалата качва сходна фотография в обществените мрежи.
 Дуейн Джонсън, щерка му Жасмин и по какъв начин Скалата отнесе няколко шамара
Кой шамароса Скалата

Ние не бихме посмяли да му посегнем, само че това не важи за...

Това надалеч не е първият път, в който Джонсън отнася рецензии поради фотосите си в Instagram. В края на предходната година той показа фотография, на която е седнал върху алигатор и е хванал устата му с двете си ръце.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Окт 19, 2018 в 1:42 PDT

Тогава също се откриха хора, които сметнаха това за свирепост по отношение на животното. Някои даже го посъветваха да се изправи против алигатора в естествената му среда, с цел да забележим дали тогава ще успее да седне върху него. Това обаче не повлия доста на артиста, тъй като фотографията е налична и до през днешния ден в профила му.
 Дуейн Джонсън, Дейв Риензи,
Дуейн Джонсън и напъните за нечовешката му форма

Ето и кой стои зад нея

Когато става дума за щерка му обаче, Скалата взима нещата доста по-сериозно. Все още не е дал коментар по случая, само че най-вероятно е схванал, че хората са прави да го подлагат на критика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР