Следим обстановката, няма основания за някаква тревога в българското общество.

...
Следим обстановката, няма основания за някаква тревога в българското общество.
Коментари Харесай

Минчев за кризата в Украйна: Няма основания за тревога в българското общество

Следим ситуацията, няма учредения за някаква паника в българското общество. Мисля, че обстановката се преекспонира за вътрешни цели. Това разяснява ръководителят на Народното събрание Никола Минчев в отговор на въпрос за обстановката към Украйна.

Попитан от кого и с каква цел се прави това, Минчев отговори " от опозицията, с цел да се основава в допълнение напрежение, от което нямаме потребност ". По думите му, досега няма подадено предложение за нарочна декларация на Народното събрание по тематиката, само че в случай че има, ще бъде прегледано. Според Минчев на този стадий не е належащо някакво в допълнение деяние на Народното събрание, защото не е чак толкоз напрегната обстановката.
Никола Минчев за зеления документ в Народно събрание: Ще разгадавам на моралната съвест на депутатите
От този понеделник - 24 януари достъпът до постройките на Народното събрание става единствено със зелен документ или негативен Коронавирус тест. Две...
Прочети повече
Има някакво напрежение там, само че няма да се стигне до нещо по-сериозно, за което да излизаме с декларация на този стадий, сподели Минчев, представен от NOVA. Председателят на Народното събрание Никола Минчев взе участие във възпоменателното събитие в Софийския университет, с което беше маркиран Международният ден в памет на жертвите на Холокоста - 27 януари.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР